در این پروانهها ورود سیال بصورت محوری و خروج آن بصورت ترکیب محوری و شعاعی است.
این نوع پمپها بایستی توان انتقال سیالات اسیدی با حجم و فشار در دمای موردنظر را داشته باشند. جهت مشخص نمودن این نیاز ها باید دبی، فشار و دمای مورد نیاز را بر اساس محیط کاری در نظر گرفته شده و همچنین خواص سیال پمپ شونده را باید مورد بررسی قرار داده تا انتخاب پمپ مناسب انجام گردد.
دو مجموعه آهنربای قوی مغناطیسی درون پمپ، میدان مغناطیسی دائمی درون پمپ ایجاد می کند. شار مغناطیسی، از مجموعه مغناطیسی خارجی تولید شده، که مجموعه مغناطیسی تولید شده و پروانه را حرکت می دهد. مجموعه خارجی مغناطیسی یا روی محور یا روی یاتاقان های خود درون پوسته نصب می شود.
پمپ ضد اسید مگنتی : این مدل که برخلاف پمپ های اسیدی معمول از مکانیکال سیل استفاده نمیشود و به جای آن از مگنت قوی استفاده میشود
در طراحی پمپ تزریق مواد شیمیایی لازم است به چند مسئله مهم توجه شود تا دستگاه از کارایی و طول عمر مناسبی برخوردار باشد.
امروزه شرکتهای زیادی پمپ ضد اسید تولید میکنند که از بزرگترین این تولید کنندگان میتوان more info به شرکتهای زیر اشاره کرد.
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی فامکو است. طراحی سایت و سئو توسط
پمپهای پلیمری یا ضد اسید یا پمپهای مقاوم در برابر اسید، دستگاه هایی هستند که برای انتقال سیالات اسیدی به کار میروند. این پمپها به صورت ویژه برای مواد شیمیایی قوی طراحی شدهاند و برای انتقال مواد شیمیایی در عملیات صنعتی و آزمایشگاهی استفاده میشوند.
پمپ تزریق مواد شیمیایی
در ادامه در خصوص انواع پمپ مواد شیمیایی و کاربرد ها و نکات هنگام خرید آن ها توضیح خواهیم داد.
این قطعات یکی از فراوان ترین ابزارهای مرتبط به پمپ ها میباشد و هیچ سختی در خرید آنها وجود ندارد زیرا کلگی ها ربطی به بند و مدل دستگاه ندارند و معمولا برای دستگاه به صورت عمومی استفاده میشود.
استفاده از پمپ های پلیمری از زیان های مالی و جانی جبران ناپذیر جلوگیری می¬کنند.
در واقع هیچگونه نشتیای در این پمپ صورت نمیگیرد، به همین دلیل برای انتقال سیالات سمی و خطرناک و مواد با ارزش گزینهی مناسبی است.
سیالات اسیدی در صنایع مختلف کاربرد های زیادی دارند و پمپاژ این سیالات به وسیله پمپ های فلزی امکان پذیر نیست چرا که اسید باعث خوردگی پمپ شده و آسیب های مالی و جانی جبران ناپذیری ایجاد می کند.